Meer resultaten voor vélo

vélo
Allo Vélo Bilzen.
Bij fietsenwinkel Allo Vélo in Bilzen kan je bij Brecht en Luc terecht voor je. racefiets, mountainbike MTB, kinderfiets, elektrische fiets of stadsfiets. In deze jonge, frisse winkel vind je een uitgebreid aanbod fietsen en onderdelen. Maar ook voor onderhoud, begeleiding en meer kan je bij ons terecht.
Club Saint-Vélo Saint-Vélo.
De filosofie van deze Club is er een van gezellig samenzijn met vrienden in een losse sfeer met de nodige ambiance terwijl de finale van Gent-Wevelgem live gevolgd kan worden op groot scherm. Ook dit jaar zal de innerlijke mens van de genodigden goed verzorgd worden met lekkere gerechten en dranken.
MAfestival.
Een muzikale fietstocht. door het Brugse Ommeland. Westtoer, Toerisme Brugge de gemeente Zuienkerke. met de steun van. SDWorx de Nationale Loterij. met dank aan. Nomad Concept, Watersportcentrum Aan de Plas Inagro. save the date: ZO/DI/SU 12.08.2018. met steun van. met dank aan.
La Vallée du Loir à vélo: la véloroute entre vignes et vergers.
De autovrije paden zijn het domein van onder meer fietsers en vormen een veilige omgeving voor tochtjes met het gezin. U kunt onze roadbook" FIETSROUTE DOOR DE VALLEE DU LOIR" een KML Bestand en een GPX Bestand ook gewoon hier downloaden. Loir" à vélo.
1000 Bornes à Vélo 1000 bornes à vélo de la Sambre à la Meuse. Accueil 1000 Bornes.
Un réseau cyclable balisé de 350 km dédié aux vélos tout-chemin sur des voies lentes et sécurisées RAVeL, des chemins campagnards et forestiers paisibles, pour découvrir une région verte, préservée, authentique et propice aux loisirs de plein air. ATTENTION: EN PERIODE DE CHASSE, CERTAINES VOIES SONT INACCESSIBLES. RENSEIGNEZ-VOUS AVANT DE PARTIR. Aidez-nous à améliorer le réseau. Découvrez la carte. Les boucles thématiques. 2015-2016 1000 Bornes à Vélo Conception: Vertige asbl.
Location de vélo Le Littoral.
Nieuwpoort Location de vélos De Velomaeker Location de vélos. Knokke Zoute Cycles Location de vélos. Oostende Location de vélos Linda Location de vélos. 1 of 8. Explorer le Littoral à vélo. Découvrez le nouveau réseau cyclable du Littoral! Faire du vélo.
Tandem FietsCaféVélo.
TANDEM est un projet de Café vélo petite restauration, café, atelier et accessoires vélo. Tandem se veut un lieu ouvert et convivial autour du vélo et de lalimentation de qualité. Avant de nous mettre en recherche dun lieu définitif, nous avons testé une première fois notre concept en mode pop-up dans lOrangerie du Parc Jean-Félix Hap à Etterbeek durant lété 2017.
Home Soigneurs Vélo By de fietsenmaker.
Bekijk alle openingsuren. at your service. Met meer dan 20 jaar ervaring en een professioneel team bezorgen we onze klanten een goed gevoel. Uitgebreid advies, vakmanschap en correcte service is voor ons een must. Daarom onze nieuwe naam, Soigneurs Vélo.
Billet vélo Tram du littoral De Lijn.
Billet vélo Tram du littoral. Billet vélo Tram du littoral. Avec le Billet vélo, si le nombre de personnes dans le wagon le permet, vous pouvez emmener votre vélo dans le Tram du littoral. Vous devez charger et décharger vous-même votre vélo.
Vélo krijgt lichtblauwe concurrent Antwerpen Regio HLN.
Het nieuwe fietsdeelsysteem, ondersteund door BMW, start met 300 kwalitatieve fietsen, verspreid over de stad in bepaalde dropzones. Het systeem moet een aanvulling zijn op de Vélo. Ze zijn mooier, groter, kwalitatiever en ook wel duurder dan de Vélo, de vergelijking met BMW is dus snel getrokken als we kijken naar de nieuwe Cloudbikes.
Vélo co Herstellingen en verkoop van etsen in Antwerpen.