Meer resultaten voor garçon

garçon
Het Vlaams woordenboek garçon.
ober, kelner, de eerste garçon. Zuid-Nederlands: bediende in een café, restaurant enz. Kunnen wij de rekening? Bewerking door fansy op 17 nov 2014 0405: 2 reacties. de m, s. Zuid-Nederlands bediende in een café, restaurant enz, kelner.; de eerste garçon.
garçon Vertaling naar Nederlands voorbeelden Frans Reverso Context.
gentil garçon 504. jeune garçon 486. de vie de garçon 408. mauvais garçon 383. beau garçon 308. enterrement de vie de garçon 278. J'ai' moi-même été un garçon. Als je het niet erg vind, ik was ook ooit een jongen."
Garçon in het Nederlands vertaald uit het Frans.
garçon jongen, vrijgezel, kelner, knaap, knul. garçon knaap, jongen, boy, huisboy, kerel, jongens, mannen, boys, kerels, jongensachtig, jochie, joch. Uitgebreide vertaling voor garçon Frans in het Nederlands. garçon le zelfstandig naamwoord. le garçon serveur. de ober; de kelner; tafelbediende. ober de m zelfstandig naamwoord.
Synoniemen van garçon; ander woord voor garçon synoniemen.net.
als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: bediende, garçon, hofmeester, ober. woordverbanden van garçon grafisch weergegeven. bij andere sites.: Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek. ANW Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek. naar het kies een taal.
Garçon! Wikipedia.
Voor het scenario werkte Sautet voor de zesde en laatste keer samen met scenarist Jean-Loup Dabadie. Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal. De prille zestiger Alex, een oud-tapdanser, is kelner in een grote brasserie in Parijs.
Traduction garçon néerlandais Dictionnaire français-néerlandais Reverso.
Utilisez le dictionnaire Français-Néerlandais de Reverso pour traduire garçon et beaucoup dautres mots. Vous pouvez compléter la traduction de garçon proposée par le dictionnaire Français-Néerlandais en consultant dautres dictionnaires spécialisés dans la traduction des mots et des expressions: Wikipedia, Lexilogos, Oxford, Cambridge, Chambers Harrap, Wordreference, Collins, Merriam-Webster.
GARÇON JJoy.
Onze webwinkel gebruikt cookies om een betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren om optimaal van uw navigatie te kunnen genieten. GARÇON MID-SEASON SALE. Bezorging binnen 48 uur. Er zijn geen producten in deze categorie.
Kafee De Mops Mops zoekt Garçon jobstudent Kafee De Mops.
Mops zoekt Garçon jobstudent. Kafee De Mops is op zoek naar een nieuwe Garçon M/V voor vaste indiensttreding. Ervaring is vereist, flexibiliteit en enthousiasme zijn een must. Bij voorkeur ben je 20 jaar voor vaste indiensttreding en 18 als jobstudent.
Home Garcon.
Orpea Belgium Garcon de salle temps partiel Residence Services Argenteuil a Waterloo.
Voor Orpea heeft ethiek altijd al geprimeerd in zijn doen en laten en zijn organisatie. Naast de technische aspecten van de zorgverstrekking buigen de teams van de groep zich ook voortdurend over de ethiek, de kwaliteit en de zin van de zorg en begeleiding.
Garçon 9 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.vlaamsetaal.be/artikel/24/algemene-vlaamse-woorden.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.

Contacteer ons