Resultaten voor garçons

garçons
Garcon Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Garcon DE Garcon EN Garcon ES. Definities in het Frans: garcon 1x. Definities in het Nederlands: garçon 1x. Zie ook: garçon. Vertalingen Garcon FRNL. 1 enfant de sexe masculin jongen. Ils ont deux garçons.
Jaski Gallery Les Deux Garçons Jaski Gallery.
Les Deux Garçons stonden in 2017 centraal in een documentaire van AVROs Kunstuur. In het museum Beelden aan Zee in Den Haag wordt bovendien vanaf 1 december de solotentoonstelling Les Dex Garçons Parcours georganiseerd. De expositie Le Moment Gelé bij Jaski Gallery zal in deze tentoonstelling worden geïntegreerd.
Les Garçons Antwerp, Antwerpen Tel: 0483660. Kleding Heren goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Les Garçons Antwerp. Een recensie schrijven? Les Garçons Antwerp. Kipdorpvest 43-45, 2000 Antwerpen. 0483 66 05 05. Andere interessante bedrijven in de buurt. Lange Gasthuisstraat 27, 2000 Antwerpen. Gallifortlei 41, 2100 Deurne Antwerpen.
Garcons Vertaling Frans-Nederlands.
Ook in de database. garçons de courses. FRNL: en route. FRNL: peur de la fatigue. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Les garçons Vertaling naar Nederlands voorbeelden Frans Reverso Context.
tous les garçons 217. les petits garçons 133. les mauvais garçons 114. les autres garçons 94. les garçons et les filles 90. les garçons vont 67. Veel voorkomende woorden: 1-300, 301-600, 601-900, Meer. Frequente korte uitdrukkingen: 1-400, 401-800, 801-1200, Meer.
Garçons debilles Wikipedia.
De teksten worden gekenmerkt door humor, sarcasme en maatschappijkritiek. De naam Garçons Debilles komt van het verhaal waarin een Vlaamse roadie de rekening vroeg aan een Franstalige ober met de vraag: Garçon, the bill, please" vandaar de foutieve spelling met dubbele L.
garçon Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: garçon DE garçon EN garçon ES. Definities in het Frans: garcon 1x. Definities in het Nederlands: garçon 1x. Vertalingen garçon FRNL. 1 enfant de sexe masculin jongen. Ils ont deux garçons.
garçons Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: garçons DE garçons EN garçons ES. Vertalingen garçons FRNL. de obers; de bedienden. Voorbeeldzinnen met garçons.

Contacteer ons