Resultaten voor soirée

soirée
Contactsoiree.
Ruim 20 jaar organiseert Contact Soiree VZW dans en ontmoetingsavonden voor alleenstaanden! Het was oorspronkelijk de bedoeling éénmaal per maand ongehuwden, personen in echtscheiding en/of gescheiden weduwen en/of weduwnaars uit hun isolement te halen en wat dichter bij elkaar te brengen!
SOIRÉE CARRÉ ARSENAAL/LAZARUS.
Deelname is gratis, maar schrijf je vooraf in beperkt aantal plaatsen. Deelnemers van Soirée Carré mogen de dag zelf ook het museum gratis bezoeken tussen 10u en 22u. Op degrondderdingen.be en facebook/degrond verneem je wie er op de volgende Soirée Carré te gast zal zijn en welke thema's' aan bod zullen komen.
Soirée Bougement Campo.
Het driedaagse dansfestival Gent Bougement brengt het Gentse danstalent samen in een programma met voorstellingen, toonmomenten en workshops. Bij Soirée Bougement krijgen jonge makers en amateurdansers een podium in een professionele context. Kom en ontdek nieuwe dansmakers van Gentse bodem! Programma Soirée Bougement.:
Pré Soirée Your partner after work.
uit Schilde op 16-09-2011 1756: Mooie zaakveel, en schoon volkvlotte, en vriendelijke bedieningen, vooral midden in de week en perfecte opening-en sluitingsuurecht, tof! uit op 16-09-2011 1702: Niets op aan te merken, het was een geslaagde editie van pré soirée!
Soirée Harira tickets kopen ticketsgent.be.
Soirée Harira presenteert net als in de gelijknamige Marokkaanse soep een rijke mix aan muzikale smaken en kleuren. Op podium dansen en spelen artiesten die in Gent leven en werken, met elk een andere stijl en culturele achtergrond. Na een heerlijke warme maaltijd in de foyer komt de concertzaal tot leven.
Soirée Harira 2 Handelsbeurs Concertzaal.
Feest van Global Gent. Soirée Harira presenteert net als in de gelijknamige Marokkaanse soep een rijke mix aan muzikale smaken en kleuren. De Ledebergse Human Beatboxer Serdi en gastvrouw Jamila Channouf rijgen verschillende concerten aan elkaar van artiesten die in Gent leven en werken, met elk een andere stijl en culturele achtergrond.
Soirée de l'Union' Afro-Caribéenne // Afro carribean Union Party Tickets, ma, 30 apr. 2018 om 1900: Eventbrite.
Contact opnemen met de organisator van het evenement. Soirée de l'Union' Afro-Caribéenne // Afro carribean Union Party. door No Limit in Art ASBL N d'entreprise: 0704.713.512. Venster Acties en details. Soirée de l'Union' Afro-Caribéenne // Afro carribean Union Party. ma, 30 apr.
Resengo Reserveer bij Pré-Soirée in Antwerpen. account. Resengo logo. no notifications. friends. cow. no favorites. no search results. no appointments. no giftcards. delete. arrow right. send. Faceboo
Sindsdien is Pr233-Soir233e; een vaste waarde in het uitgaansleven: eerst gedurende 11 jaar 2x per maand in Caf233; Local, vanaf nu 233233nmaal; per maand 34On; The Move34! 8226; Place 2 B: Check website, Facebook or mailing! 8226; Doors 9: 19h 21.30h.
Home Soirée Apart.
Le Goût Soirée Gezellige wijnbar Wetteren 70 topwijnen per glas Huiskamersfeer grote picnic tuin.
Gezellige wijnbar Wetteren 70 topwijnen per glas Huiskamersfeer grote picnic tuin. Le Goût Soirée. Le Gout Soiree is in feite de avondversie van de ontbijtservice Le Gout Mattina. Het is een gezellige wijnbar en paella restaurant op de Noordlaan 72 in Wetteren hoek Hamstraat.
Soirée Dansante Parcours Compagnie Thor.
zoom Soirée Dansante M.F. Soirée dansante was een voorstelling zonder dramaturgie en werd verondersteld louter dans, dans, niets dan dans te zijn, maar niettemin werd het gevoed door een aantal inspiratiebronnen. In dit zowel op esthetisch als choreografisch vlak eclectische stuk, moest de toeschouwer echter zelf de referenties ontdekken: gaande van Egyptische hiërogliefen en beelden tot het werk van Miró, van kinderspeelgoed tot de hindoeïstische bhakti.