Resultaten voor la petite fille de monsieur linh nederlandse versie

la petite fille de monsieur linh nederlandse versie
Het kleine meisje van meneer Linh Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. Het kleine meisje van meneer Linh oorspronkelijke titel: La Petite Fille de Monsieur Linh is een korte roman van de Franse schrijver Philippe Claudel. De roman is verschenen bij Éditions Stock in 2005. Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.
Boekverslag Frans: La petite fille de Monsieur Linh Educatie en School: Samenvattingen.
Reageer op het artikel Boekverslag" Frans: La petite fille de Monsieur Linh." Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Reactie Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief. Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan. Laatste update: 22-03-2015. Rubriek: Educatie en School. Bronnen en referenties: 5. Auto en Vervoer. Dier en Natuur. Educatie en School. Eten en Drinken. Hobby en Overige. Huis en Tuin. Kunst en Cultuur. Mens en Gezondheid. Mens en Samenleving. Muziek en Film. Pc en Internet. Reizen en Recreatie. toon desktop versie.
Het kleine meisje van meneer Linh.
1e druk Nederlandse uitgave: 2005 Vertaling van La petite fille de monsieur Linh. Paris: Stock, 2005 vertaald uit het Frans door Manik Sarkar. De Bezige Bij, Amsterdam Verschenen. 142 pagina's, 21 cm Aantekening. Vertaling van La petite fille de monsieur Linh.
Boekverslag Frans La petite fille de monsieur Linh door Philippe Claudel Scholieren.com.
Thema: Oorlogstrauma, dementie, vriendschap, asielzoekerprobleem en heimwee naar het vaderland. Titelverklaring: De titel La petite fille de monsieur Linh betekent letterlijk: Het kleine meisje van meneer Linh. Deze titel slaat op Sang Di, want zij was het kleine meisje van meneer Linh.
La petite fille de monsieur Linh door Philippe Claudel Scholieren.com.
La petite fille de monsieur Linh door Philippe Claudel. La petite fil. Philippe Claudel 10 verslagen. Log in op Scholieren.com. Maak een profiel aan of log in om te stemmen. La petite fille de monsieur Linh. Titel La petite fille de monsieur Linh.

Contacteer ons