Resultaten voor honneur

honneur
Honneur 2 definities Encyclo.
Point d'honneur, het punt van eer; place d'honneur, de aanzienlijkste plaats; de honneurs van het huis, ook de honneurs van de tafel waarnemen, daarbij voor alles zorgen, de gasten bedienen. In het kaartspel dragen de hoogstetroeven den naam van honneurs, waarvoor.
Honneur op honner Signaleren.
Bron: Berry Westra en Divers. Honneur op honneur. Het geen zin heeft als de leider" zomaar" een honneur voorspeelt. De tegenpartij zal die honneur dekken en zo zijn eigen honneurs vrijspelen. Tweede man laag. Met" tweede man" wordt diegene bedoeld die als tweede bijspeelt in een slag iedere slag kan steeds iemand anders" tweede man" zijn.
B.C. Honneur Home NBB-Clubsites.
Na het seizoen wordt er op de woensdagavond zomerbridge georganiseerd door de bridgeclub Sansatout en Honneur. Mocht u interesse hebben, kom dan gerust eens langs om een keer mee te spelen. wel van te voren even een afspraak maken i.v.m.
Garde dhonneur Holland Vrij!
De man schrijft in zijn dagboek: De Celles net als zijn secretaris Dubois, zijn ongevoelig voor bezwaren van verlies van fortuin om zich te bekostigen als garde dhonneur noch voor het argument dat ik mijn dienstplicht middels remplacement al heb vervuld.
Honneur" Vertaling naar Nederlands voorbeelden Frans Reverso Context.
In september 2000 publiceerde het Bevolkingsbureau van de Verenigde Naties UNFPA een raming volgens welke elk jaar ongeveer 5000 vrouwen en meisjes door mannelijke familieleden worden vermoord om redenen van eer." OK, pourquou est-ce que tu accentues bizarremnt le mot honneur?"
Honneur: vertaling Frans Nederlands.
fierté; gloire; honneur; orgueil; réputation; sentiment d'honneur.' honneur; louanges; respect; éloge. bienséance; convenance; distinction; décence; honneur; propreté; respectabilité. bien-séance; bienséance; bonne tenue; convenance; courtoisie; décence; manières; ordre; politesse; propreté; savoir-vivre; tenue; usages du monde. bienséance; convenance; distinction; décence; honneur; propreté; respectabilité.
Restaurant La Cour d'Honneur, Avignon Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Onder deze plaatsen vallen een breed pad, een toegankelijke route naar het gebouw en speciale borden. Ja Nee Weet ik niet zeker. Heeft dit restaurant een breed pad naar de ingang dat goed verlicht is en geen obstakels bevat voor gasten met visuele of mobiliteitsbeperkingen?
Het Vlaams woordenboek bras d'honneur.'
Om fouten te verbeteren klikt ge bij de bovenstaande definities op de bewerk" link, en om te reageren op een definitie klikt ge op de reacties" link. Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken.
QUOTA D'HONNEUR' Horsetelex.
1e moeder: GERVAISE QUO VADIS X IVANOE XX, SF, 1975. 2e moeder: DAME D'HONNEUR' III IVANOE XX X MAGNUS XX, SF, 1947. 3e moeder: QUASI BELLE MAGNUS XX X DAGOBERT, SF, 1938. 4e moeder: KERMESSE DAGOBERT X VIENS TU, SF, 1932.
Dams B Cour d'Honneur' Waar historische grandeur en modern comfort samenkomen.
BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS: Door het verzenden van deze informatie stemt u ermee in dat u gecontacteerd zal worden. Door één of meerdere van de onderstaande vakjes aan te vinken, kan u aangeven op welke manieren u liefst gecontacteerd wordt.
Légion d'Honneur' HLN.
HLN Plus Zó neemt een president afscheid van een held van de natie: met de handen op de kist van Arnaud Beltrame zegt Emmanuel Macron nog een laatste keer. Arnaud" wist dat hij ging sterven. Zijn vaderland was zijn leven."