Resultaten voor pas

pas
Sporen Cano De Pas De sociale kaart.
Sporen Cano De Pas. Delen op Facebook. Delen op LinkedIn. Activiteiten en contactpersonen. Toevoegen aan favorieten. Voeg Sporen" Cano De Pas" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. Sporen Cano De Pas. U bent hier. Sporen Cano De Pas.
Kennisplein Het Mini PAS-ADD interview.
Ze kunnen immers pas geholpen worden als ze gekend zijn. In het Mini PAS-ADD interview vraagt men een informant een begeleider of iemand anders die de betrokken persoon goed kent eventueel ook uzelf als een professionele informant op een semi-gestructureerde manier naar mogelijke symptomen van psychiatrische problemen.
Patiëntenzorg Dagactiviteitencentrum www.opzgeel.be.
Vrije tijd en sport. Er zijn twee dagactiviteitencentra in OPZ Geel met elk een specifieke doelgroep: DAC Volwassenen De Pas richt zich tot volwassen deelnemers met ofwel een gezinsverplegingsstatuut ofwel een postkuurstatuut. DAC Ouderen Statie is bestemd voor ouderen 60 jaar die verblijven in een pleeggezin.
OK-pas Stad Oudenaarde.
Elk gezinslid krijgt een persoonlijke OK-pas die een heel jaar geldig is. Kinderen en jongeren met een OK-pas, die school lopen in Oudenaarde, kunnen tegen verminderde prijs deelnemen aan de culturele en sportieve activiteiten op hun school. HOE WERKT DE PAS?
Kansenpas OK-pas OCMW Oudenaarde hulpverlening, serviceflats, leupegem, dienstencentrum, restaurant, rechtsbijstand, opvang voor asielzoekers.,
Oudenaardse inwoners met een beperkt budget hebben recht op een Ok pas. Via de Ok pas willen we cultuur, sport, vrije tijd toegankelijk maken! Met een Ok pas kan je aan verminderd tarief deelnemen aan tal van culturele, sportieve en vrijetijdsactiviteiten bij vele verenigingen, organisaties, scholen en evenementen.
Hoe werkt de ambi.pas: Visit Tongeren.
Winkel of consumeer je iets in een deelnemende zaak dan kan je jouw ambi.pas scannen aan de kassa of bij het afrekenen en komen er ambi.punten op jouw ambi.pas. Die ambi.punten kan je dan verzilveren bij alle deelnemende handels en / of horecazaken in Tongeren die deelnemen aan de ambi.pas.
Sanne Cant na tiende tricolore: Net als Liboton? Ik zal pas later beseffen wat dit betekent Veldrijden Sport HLN.
De trein vertrok pas echt in 2010 met haar eerste tricolore in Oostmalle en zoveel jaar later blijft Sanne Cant op het BK maar verder denderen. De wereldkampioene veldrijden uit Lille croste in Kruibeke naar haar tiende Belgische titel. Een unicum in veldritland, althans bij de vrouwen.
Lommels Kado Pas Bruisend Lommel. Open menu. Sluit menu. Facebook. Twitter. Instagram. Pinterest. LinkedIn.
Home Lommels Kado Pas. Lommels Kado Pas. Lommels kado is de nieuwe cadeaubon van Lommel waarmee je bij een zestigtal handelaars in Lommel terecht kan. Het is geschenk waarmee je vrienden en familie kunt verrassen en ze bovendien de kans geeft om bruisend Lommel te ontdekken.
n'hésitez' pas à nous contacter Traduction néerlandaise Linguee.
Je suis heureuse de constater quils exercent eux aussi effectivement ce droit et même si les pétitions présentées ne répondent pas toujours aux attentes de lUnion e t s i nous n e s a vo n s pas t o uj ours comment les traiter la possibilité, pour les citoyens des nouveaux États membres, davoir un autre foru m à contacter l e ur est dune aide considérable.
Pas gedeelte tussen Waterstraat en Dr.-Sanodreef Stad Geel.
De handelaars van Pas na het kruispunt richting Antwerpseweg blijven in deze fase bereikbaar langs de andere zijde van Pas vanuit Antwerpseweg. De Lijn informeerde de stad dat de bushaltes in Stelenseweg en Waterstraat vlakbij het kruispunt Zonneke tijdelijk afgeschaft worden tijdens de werken aan het kruispunt.
Pas de Bleu Lekker van bij ons.
Tip kaasplank, dessert, culinaire bereidingen. Kaasschotel met hartige zuiderse toets. Kaasschotel met zoetzure toets. Bavarois van Pas de Bleu. Kaasbroodje met Pas de Bleu. Kaasbroodjes met Pas de Bleu. Toast van Pas de Bleu en Nazareth Classic. De nieuwste foodtrends.

Contacteer ons