Zoeken naar Chambre

Chambre
La Chambre Toerisme, Vakantie Weekend.
Appartement gelegen op de 2e verdieping van een oude boerderij, waaronder: Keuken met vaatwasser woonkamer met slaapgelegenheid voor 2 personen 1 slaapkamer met dubbel bed, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, 2 bedden 1 persoon., Ligt op 15.8 km van La Chambre. Alle vakantie-accommodaties rondom La Chambre.
La Chambre des représentants de Belgique. Commissions parlementaires.
Le Rglement de la Chambre. Brochures fonctionnement de la Chambre. Statut du membre de la Chambre des reprsentants. Commission d'enqute' Attentats terroristes Rapport condens new. Rsums arrts Cour constitutionnelle. Colloques et autres. La Chambre en ligne. Fiches info parlementaires. Magazine de la Chambre.
NL Chambre Séparée.
U levert zich over aan de chefs. Wij kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties. Informeer per email alvorens te reserveren. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in Chambre Séparée. Vaste prijs diner zonder dranken: 230 per persoon.
Chambre Séparée.
Franse synoniemen van chambre, ander woord voor chambre.
Typ een Frans woord om de synoniemen te zien. Toon synoniemen FR. Synoniemen van chambre. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
chambre Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: chambre DE chambre EN chambre ES. Definities in het Frans: Chambre 15x. Definities in het Nederlands: Chambre 1x.

Contacteer ons