Meer resultaten voor Velo

Velo
Velo De Ville.
Tonen 60 Producten. Velo de Ville. A 200 Premium. In winkelmand Details. Velo de Ville. In winkelmand Details. Velo de Ville. A 400 Premium. In winkelmand Details. Velo de Ville. In winkelmand Details. Velo de Ville. In winkelmand Details. Velo de Ville.
Velo Wikipedia.
Wateringse sportvereniging SV VELO Verdedig en Loop Op. Zie ook: VELO voetbal, VELO handbal, Velo Ryu Ha, VELO badminton, VELO volleybal, damclub VELO, VELO Jeu-de-Boules. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Velo of met Velo in de titel.
vélo Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vélo DE vélo EN vélo ES. Definities in het Frans: vélo 1x. Definities in het Nederlands: velo 1x.
Velo Antwerpen Wikipedia.
Velo Antwerpen Astridplein. Velo Antwerpen is het publieke fietssysteem van de stad Antwerpen dat op 9 juni 2011 van start ging. De exploitatie is toegewezen aan Clear Channel Smartbike. Tijdens fase één bestond het netwerk uit een 85-tal doorheen het district Antwerpen verspreide automatische stallingsstations die gemiddeld zo'n' 300 meter uit elkaar liggen.
Velo-stations Open Data Stad Antwerpen.
Deze dataset bevat alle locaties van de Velo-stations in Antwerpen. Antwerpenaars én bezoekers kunnen 24/24 uur gebruik maken van het openbaar vervoermiddel de Velo. Er staan 1 000 van deze stadsfietsen tot uw beschikking, verspreid over ruim 80 Velo-stations in het gebied tussen de Singel en de Schelde.
Velo Antwerpen De handige fiets van t Stad.
Klik hier om naar de app te gaan. Verplaats je snel doorheen Antwerpen en haar omliggende districten met de stadsfietsen van Velo Antwerpen. Pak een Velo uit een van de Velo-stations, fiets naar je bestemming en plaats daar je stadsfiets terug in een station.